Senaste uppdraget

Ännu mer uppdrag. Den här gången bestämde vi att det skulle vara adjektiv som vi skrev på lapparna. Hmmm mycket svårare men mer utmaning, kul tyckte vi alla. Mitt uppdrag blev "LYCKA" och efter många tankar och funderingar så blev det så här:

Min stora lycka i mitt liv är att jag har Urban, min älskade make och bästa vän, vid min sida när jag går genom livet. Vi blev tillsammans 1988 (23 år sedan!) och gifte oss 1996, i sommar firade vi 15-årig bröllopsdag.


Mer uppdrag

Här kommer ytterligare uppdrag. Den här gången fick jag muggar. Och då blev min första tanke mina Nalle Puh muggar men när jag sedan tittade i skåpet så stod "schäfermuggen" där och den är ju väldigt speciell. Hundhuvudet är muggens öra.

 

Fototuppdragen fortsätter

Även om jag tagit "semester" från bloggandet så har allt eller det mesta i min tillvaro fortsatt. Så också verksamheten i Nossebro Fotoklubb. Vi har på varje möte haft möjlighet att redovisa "uppdraget". Tidigare har jag haft lego och när jag skrev sist så hade jag fått affärsbiträde.

Det var inte så svårt att komma på något eftersom äldste sonen jobbar på ICA i Nossebro.

Mycket har hänt.......

Så det kan bli. Nu har både vår och sommar kommit och gått och på min blogg har det inte hänt NÅGONTING!! Men det har hänt desto mer i livet. Vi har flyttat och ni som någon gång gjort det vet hur rörigt det blir då :o)

Så mycket mer är inte att säga om det utan nu blir det nya tag med bloggandet.

Här bor vi just för tillfället.


RSS 2.0