Min plågoande

under en timme ikväll. Så blev det ett spinningpass hos Nossebro Gymmix på Träningsbiten också, jobbigt men skönt efteråt. Värst va tiden räckte till mycket idag. Kanske bra att jag går hem från jobbet i tid..........


Måndag och jag fick faktiskt tid över för lite bloggande nästan.....

Jaha måndag har sprungit ikapp oss med en väldig fart, känns som om man nyss vaknade......
Fick lite tid över eller tog mig lite tid kankse snarare. Hur som helst så har jag lekt lite i ps och det är såååå kul.
Grundbilden är på en av mina älskade söner, Anders, håll till godo

   

    

En härlig söndag

Söndagar är mysdagar. Då kan man gå långa promenader, fota och fundera över livet i största allmänhet. Det här fotot tog jag en annan kväll och sedan har jag jobbat lite med det idag i ps. Jag tycker det blev ganska snyggt.


Kanske en ny medlem i Nossebro fotoklubb

Yngsta sonen, Anders, lånade kameran en kväll. Han ville prova några nya inställningar som pappa pratat om. Sedan har jag ökat på brightness och contrast lite i ps. Visst blev det bra!


Nybakat till frukost, mums!

Imorse eller ja fm då (klockan var 10) gick vi upp och bakade "bröd", utan kolhydrater, så vi kunde äta frukost. Visst ser det gott ut.....


Soligt och fint

och då måste man ju bara bege sig ut med kameran.


Dagens bild

Vacker är hon men.............


Nossebro Fotoklubb, utställning på Magnolia

Då var det äntligen lördag den 19/2 och vår utställning startade. Det kom en del besökare och vi hann med en fika i restaurangen i den härliga vårvintersolen. Vi fick lyckönskningar från Nossans Allmänna Konstförening i form av en vacker vårbukett. Tack så jättemycket!!


Min storasyster

Min kära syster. Var hos henne idag och fixade frillan. Tack för hjälpen!! Hon visade mig sin senaste passion, amigurumi, verkar jättekul. Men nej, jag ska inte prova, inte nu i alla fall, för då tycker jag säkert det är roligt och just nu är "hobbydelen" i mitt liv överfull ;o)  Självklart ville Chivas och Rex vara med på bild också.


Kvällsvy

Ikväll blev det en promenad vid Nossan. Eftersom kameran är på väg till Skövde på konsert så fick det bli foto med mobilen. Lite jobb i ps så går det ju alltid ;o)


Vad vi hittade i skogen idag.

Mycket is!!! En av isbilderna har jag jobbat lite med i photoshop. Något slags gryt. En massa spår runt ingångarna och Daisy tyckte det luktade VÄLDIGT gott.

   

Min älskade vovve!

Vi är på väg ut på en härlig skogspromenad. Tur att du finns Daisy, annars skulle jag nog inte komma ut i skogen så mycket.Välkommen till min nya blogg!

Yippie, jag kan jag med!!

Tänkte att det kunde vara kul att ha en fotoblogg nu när man gått med i Nossebro Fotoklubb. Vi ska ha en utställning på Magnolia med start nu på lördag 19/2, vernissage mellan 13.00 - 15.00. Många fina bilder, kom och titta!

Tack för hjälpen Urban :o)


RSS 2.0